Peltikattoremontti

Peltikattoremontilla uusi ja kestävä katto 

Kun vanha peltikatto on remontin tarpeessa, ota meihin yhteyttä! Me hoidamme peltikattoremontit varmalla otteella, onnistuneella lopputuloksella. Hyväkuntoiseen ja kauniiseen peltikattoon kannattaa panostaa, sillä katto toimii osana rakennuksesi julkisivua - katto myös suojaa taloa ja asukasta tuulelta, sateelta sekä muilta luonnonilmiöiltä. 

Peltikattoremontti alusta loppuun

Me hoidamme peltikattosi remontin alusta loppuun aina kattopeltien hankinnasta asentamiseen saakka! Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan valita kattopellin väri ja kuviointi. 

Remontissa puramme järjestelmällisesti vanhan vesikatteen. Teemme aluskatteelle huolellisen kuntokartoituksen varmistuaksemme katon kunnosta. Uusimme korjausta vaativat rakenteet ja tarvittaessa oikaisemme kattoa. Asennamme uuden aluskatteen ja laudoituksen - pohjatöiden jälkeen asennamme uudet kattopellit ja mahdolliset kattoturvatuotteet. Hoidamme myös remontin loppusiivouksen ja -katselmuksen. 

Teemme remontin aina luotettavasti sopimuksen mukaan. Pidämme huolen aikatauluista ja laadukkaasta työnjäljestä. Remontin jäljiltä saat näyttävän peltikaton, joka toimii sinun ja rakennuksesi suojaksi. 

Peltikattoremontillamme saat edullisen ja kestävän lopputuloksen. Pinnoitteillamme on jopa 20 vuoden takuu!