Kattoremontit Lahden ja Etelä-Suomen alueella

Peltikattoremontti ja konesaumakaton remontti 

KJ Pelti hoitaa peltikattojen remontit luotettavasti ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet konesaumakaton asennukseen, jonka saat vaivattomasti Avaimet käteen -periaatteella. Lopputuloksena on laadukas, pitkäikäinen ja näyttävä katto, joka kestää tuulta, sadetta ja polttavaa auringonpaistetta.

Kattoremontit hoidetaan aina alusta loppuun materiaalihankinnoista alkaen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita mieleisesi peltikate, me hoidamme kaiken muun. Tavoitteenamme on tehdä kestäviä kattoja ja tyytyväisiä asiakkaita. 

Kattoremontti talvella

Kattoremontin voi tehdä ihan hyvin myös talvella. Asiakkaan kannalta talvella tehtävä kattoremontti saattaa olla jopa edullisempi kuin kesällä tehtävä kattoremontti. Tekijän kannalta kylmyys ja liukkaus asettavat omat haasteensa, mutta määräykset täyttävien turvavarusteiden ansiosta kattoremontti on mahdollista tehdä myös talvella. Katolla työskennellessä etenkin liukkaus on syytä huomioida, ja käyttämme asianmukaisia turvavälineitä – talvisaikaan työhön ei siis kannata ryhtyä itse, vaan työ kannattaa jättää alan ammattilaisten tehtäväksi, joilla on kokemusta kattoremontin tekemistä myös talvella.